vrijdag 12 april 2013

Over het beamerpakket

De vragen over het nieuwe liedboek en over het beamerpakket nemen toe. Als vroege gebruiker van de beamer in de eredienst ben ik gevraagd door de uitgevers van het liedboek om mee te kijken en denken over de gebruikerswensen van het beamerpakket.
Deze inside-information sluit kennelijk erg aan bij de informatiebehoefte van velen op de social media. Er was zelfs al de wens voor een twitterspreekuur. :-)
Omdat ik op dit moment aan het experimenteren ben met speciale dialoogsoftware heb ik meteen maar een dialoogje gemaakt van wat ik weet. Alle andere vragen moet je toch bij de uitgever stellen. Die zal ze (straks) graag beantwoorden www.liedboek.nl.


Een voorbeeld van wat er straks op het scherm te zien zal zijn. Let op: dit is een eerste proef. Hierover hebben we gesproken en zijn nog wensen geuit.

3 opmerkingen:

 1. Over het beamerpakket: zijn de tekst en muziek ook af te beelden in het wit op een zwarte achtergrond? Dat komt in onze kerk wellicht het beste uit.
  Hartelijke groet van een dorpsgenoot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zou inderdaad erg fijn zijn voor een betere leesbaarheid.
   Graag ook uitwisselbare bestanden met andere software, zodat men niet ergens aan vast zit.

   Verwijderen
 2. Het artikel eindigt met een link naar de site van het Liedboek, maar die link werkt niet, omdat de opmaak verkeerd is. De volledige link is: http://www.liedboek.nl

  BeantwoordenVerwijderen